2015-10-25 ”Lek”

Älskade vän, det är dags att lägga arbetet åt sidan ett tag. Oroa dig inte, vi kommer att se till att dina åtaganden fullföljs. Lekfullhet, glädje och skratt kommer att lyfta din energi så att du återvänder till jobbet med nya perspektiv och mer energi.

Änglarna ser att du behöver leka så de sänder det här kortet till dig. Du har jobbat och oroat dig mycket på sistone och din själ ropar efter att få ha kul. Känslor av utmattning, irritation eller nedstämdhet är ytterligare tecken på att du har väntat för länge med att leka. Du behöver inte vänta tills du har en ledig stund, du kan ha kul idag. Det går inte åt mycket tid eller pengar för enkla nöjen, att vara lite lekfull en stund, att skratta tillsammans med en vän eller att se en kul film. Leka och ha roligt är nödvändiga delar av livet för både barn och vuxna. Dessa aktiviteter håller oss friskare och gör att vi uppnår det vi längtar efter i en snabbare takt. Ha roligt är en del av ett balanserat liv.

Fler betydelser:
* Slut med det du håller på med och gör något roligt med en gång
* Om du får skuldkänslor när du har roligt, ge det till änglarna
* Du förtjänar att njuta, vara lycklig och ha roligt
* Se till att det du gör för att återhämta dig och samla kraft är renodlat roligt och fritt från tävlingsmoment

Källa; ”Daglig Vägledning” – Doreen Virtue

dagligvagledning