Jag är familjens ängel. En lycklig förändring eller ett tillskott kommer till din familj.
Budskap: Dina böner om familj har blivit hörda och jag har blivit sänd att vaka över dig och svara på dina böner. Jag är här för att berätta om en fin förändring som kommer till din familj. Du genomgår en period av omställning just nu för att göra dig redo för den här förändringen. Det kan kännas kaotiskt eller oorganiserat, men var försäkrad om att det endast är en del av din förberedelse för familjelivet.
Jag kommer att vägleda dig genom denna tid och hjälpa dig med allt krångel som kan inträffa. Alla utmaningar kommer att stimulera rättframma diskussioner, och denna sanning är väldigt renande. Det hjälper dig att förstå dina egna känslor och prioriteringar på en djupare nivå, och tillåter dig att dela dessa med andra på ett djupt ärligt sätt. Sedan, när du har förstått anledningen till tumultet, kommer stormen att blåsa över och blottlägga blå skyar för alla. Denna lyckliga förändring eller tillskott i din familj är en gudomlig befallning. Ge alla oro till Gud, och tillåt universum att vara din andliga familj som hjälper, vägleder och vakar över dig. Vi älskar dig väldigt mycket.
seraphina