Seger! Din önskning är på väg att bli uppfylld. Fortsätt med ditt arbete.
Budskap: Grattis! Du har valt att följa din gudomliga vägledning och universum följer med i ditt beslut i en naturlig rytm. När du lyssnar till budskapet som ditt hjärta viskar är du i naturlig synkronicitet med ditt livssyftes strömningar. Var avslappnad och säker och gå framåt med glädje och behag.
Om du under vägens gång ser att problem inträffar, är det dags att stanna till och fokusera. När problem uppstår betyder det bara att du tillfälligt är i otakt med universums rytm. Du behöver inte analysera eller skämmas när detta inträffar. Bara be eller meditera, andas djupt och vänta tills du känner dig stark inför nästa steg. Din seger är oundviklig i denna situation så du behöver inte oroa dig för att tillfälliga problem ska hindra din önskning. Vad som än händer så är det meningen, och när det händer är det den rätta tiden. Släpp dina farhågor till universum och var försäkrad om ett lyckat resultat.
omega1