Äktenskap är två själar som förenas i kärlek, ömsesidig respekt och hängivenhet. Det betecknar en önskan om att fördjupa kärleken med tiden. Din bröllopsdag är en kungörelse av din välgrundade tro på kärlekens kraft. Ge nytt syre till den kärleken hela tiden, älskade vän.
Du fick det här kortet för att din fråga har en koppling till äktenskap. Antingen väntar ett bröllop i den närmaste framtid eller så föreslår änglarna att nu förnyar era löften i ditt nuvarande äktenskap för att hålla romantiken vid liv. Det här kortet är omgärdat av kärlek och positiv energi så det finns ingen anledning att oroa sig över dess budskap. Var öppen för kärlek, romantik och möjligheter och njut av din bröllopsdag.
Fler betydelser: Du kommer snart att få ta emot ett frieri eller ett förslag gällande affärer – Du upplever ett ”mystiskt bröllop” mellan dina inre manliga och kvinnliga energier – Du kommer att möta en viktig person på ett bröllop där du är gäst – Diskutera äktenskap med din pojk- eller flickvän – Du kommer att möta din framtida äktenskapspartner – En vän eller familjemedlem kommer snart att gifta sig.
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/
brollop0510