De förändringar som du upplever är gudomligt styrda genom din nyväckta villighet att öppna ditt hjärta för kärlek och vår vägledning. Du är beskyddad nu och i framtiden, så följ stigen till de lyckliga resultat du önskar dig.
Det här kortet betyder att du har ändrat inställning på ett sätt som har gett ditt liv en ny och mer positiv riktning. Ditt gamla sätt att leva intresserar dig inte längre och du upptäcker att du undviket vänner och sysselsättningar du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Änglarna vägleder dig genom denna förändringens tid. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer.
Mer betydelser kortet kan ha: Du inleder en ny fas i livet – Du är på väg att starta upp ett nytt projekt – En graviditet, födsel eller adoption är möjlig – Något nytt i ditt liv är en välsignelse även om det inte verkar så just nu.
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/
andrariktning