Nu är den rätta tiden inte för att sätta dina idéer i verket. Alla dörrar står öppna för dig och du går in genom dem med oss vid din sida. Nu är alla ingredienser till din framgång mogna, så dra inte ut på tiden och skjut upp något. Allt och alla är på din sida och stöttar dig till ett positivt resultat.
Det här kortet betyder att du behöver vidta vissa åtgärden innan din bön besvaras fullt ut. Änglarna säger att det är exakt rätt tid att agera nu. De kommer att vägleda dig. Ibland är det inte hur man närmar sig en situation som är det viktigaste, utan att man använder sin energi, handlingskraft och medvetna avsikt till att manifestera det man vill ha. Så fort du tar det första steget mot det du vill ha så finns universum där och hjälper till.
Fler betydelser kortet kan ha: Agera nu – Det kommer att gå bra bara du inte drar ut på tiden – Fatta ett beslut – De hinder du stötte på förut kom sig av att tiden ännu inte var inne.
tidenarinne
Källa: Doreen Virtue – Daglig Vägledning
Vill du ha änglarnas vägledning, så beställ av mig för 30 kr (1 kort) och 60 kr (3 kort) Läs på denna länk hur du kan beställa: http://www.loften.se/anglakort/