VAR ÄRLIG MOT DIV SJÄLV
Se in i ditt hjärta och du kommer att veta sanningen om den här situationen. De kan tryggt erkänna sanningen för dig själv, för vi kommer att stötta och vägleda dig genom de förändringar som är nödvändiga. Förlita dig på oss för att få modet och styrkan att ta väl hand om dig själv. Fokusera enbart på det du verkligen vill ha så förs det till dig på änglavingar.
Du fick det här kortet för att änglarna vill ställa dig till svars, på ett milt sätt, eftersom de har sett att  du har ignorerat dina sanna känslor. Antagligen har du varit rädd för att du skulle bli överväldigad av känslor och behöva göra vissa förändringar som du inte var redo för dock att det mest hälsosamma du kan göra är att bemöta den här situationen med ärlighet. De kommer att hjälpa dig med dina känslor och relationer och de kommer att ge dig allt stöd du behöver för att förändra saker till det bättre. Med det sagt så vill änglarna ändå påminna dig om att bara fokusera på det du vill ha, inte på det du räds, så att du drar till dig det förra och inte det senare.

  • Fler betydelser:
    Situationen kommer att förbättras när du tar itu med den på ett bestämt sätt
  • Du förtjänar bättre
  • Lita på det du känner även om andra inte håller med
  • Ge inte bort din kraft till andra
  • Undvik i att fastna i illusionen att ”så här är det bara”

Källa: Doreens Virtue ”Änglarnas Orakelkort”
20161026-vararligmot-digsjalv
Vill du ha ett eget Änglakort, så skicka ett email till info@loften.se, så fixar vi det till en kostnad av 50 kr per läggning.