ÄNDRA RIKTNING
De förändringar som du upplever är gudomligt styrda genom din nyväckta villighet att öppna ditt hjärta för kärlek och vår vägledning. Du är beskyddad nu och i framtiden, så följ stigen till de lyckliga resultat du önskar dig.
Det här kortet betyder att du har ändrat inställning på ett sätt som har gett ditt liv en ny och mer positiv riktning. Ditt gamla sätt att leva intresserar dig inte längre och du upptäckter att du undviker vänner och sysselsättningar, du tidigare drogs till. Du förtjänar en livsstil och en karriär som stämmer bättre överens med det som intresserar och engagerar dig. Änglarna vägleder dig genom denna förändringens tid. Attraktionslagen borgar för att du kommer att manifestera nya underbara möjligheter och relationer.
Fler betydelser

  • Du inleder en ny fas i livet
  • Du är på väg att starta upp ett nytt projekt
  • En graviditet, födsel eller adoption är möjlig
  • Något nytt i ditt liv är en välsignelse även om det inte verkar så just nu

2016-10-28andrariktning
#änglakort #dagligen ”beställeget #loften