Nu så börjar livet – tror jag – för idag passerar jag 70-årsstrecket i livet.  Hur är det möjligt när man inte är en dag äldre än +25, jag bara undrar. Så börjar jag tänka vad som varit i livet och som skapat den människa jag är idag, så är det nog ganska underligt att det ”bara” är 70 år som man fyller. Tycker att det har blivit väääääldigt mycket erfarenheter på både gott och ont. Jag är glad och tacksam för det jag lärt mig i livets skola, för med min erfarenhet kan jag sätta mig in i hur människor har det. Fast ännu har jag inte varit flykting i detta livet, så där går jag bet, för jag tror inte att min känsla hur det kan vara, räcker till för att veta hur det är. Min lilla följeslagare MÄRTHA är en källa till glädje och min sambo, då min lilla gubbe inte kan vara med oss, sedan några år tillbaka. På måndag ska han få besök och lite fira med mig i alla fall.
Idag ska mina fyra (4) mycket älskade barn komma och ta hand om sin lilla mamma, på en väldigt – tror jag – härligt familjeträff med mycket kärlek och kramar. Lite goda vänner följer med också på denna dag, så det blir en glädjens dag för denna lilla gumma.
Ord på vägen:
Det finns mycket i livet som inte kan förstås, men livets huvudsakliga mål är: att tänka rätt, handla rätt och leva rätt.
Mahatma Gandhi
1073693_10200225624185265_1955496549_o