Man kan ju inte säga att jag är aktiv precis på min egen blogg, men man kan ju ändra sig även om det går långsamt och vi nu är inne på tredje kvartalet 2018.
Har varit lite ”off” en längre tid och en tröttmössa utan dess like, jag skyller på vädret men det är kanske inte så enkelt. Har s.k. IC och ätit lite mycket som jag inte blåsan inte tål och antar att det straffar sig. Nu ska jag i alla fall uppdatera min lista över vad som är OK och vad som är NO och se vad som återstår. 
Fick en prenumeration av äldsta dotter hos Viktväktarna för ca en månad sedan och dagens till ära är det -3 kg. Det anser jag vara ett bra resultat.
Lille Melvin går från klarhet till klarhet och helt plötsligt har han en favvoleksak, som vi bär med på våra promenader. Det finns en pip i den som glider undan och han hittar den sällan men matte hon kan, så det blir uppmuntran då vi är ute. Han fungerar fint på ordet ”duktig” också med ljus och glad röst. Han har dessutom visat stor kärlek till matte under denna trötta tid.
 
 
Liksom en smed bortarbetar föroreningar ur silver, så bör den vise efter hand, tid efter annan, med litet åt gången, bortarbeta föroreningar ur sig själv.
Buddha