imagesCALRG65BGodmorgon! Vi hade -16 då vi gick ut och idag gnistrade snön, så natten har troligen varit mycket kallare än så. Ja, ja det är ju vinter och skidan den slinter, så det är bara att instämma i ”bra jobbat kung Bore” …. Lilla Siri gick idag med ett ben i luften i taget, hon tyckte det var lite för kallt för hennes små tassingar, men med extrapälsen på så snabbläste hon lite nyheter innan snabbt in igen.
Idag fick vi en gratistidning i brevlådan på morgonen, så nu ska vi se vad som hänt på vår lilla ort, men det brukar inte vara så mycket mer än ”elände” i den heller. Brukar idka sommarprenumeration, men ”eländesmässigt” så räcker det mer än väl med nyheter på andra media.
Nu är det dags att glida igenom denna dag, lite måsten är det ju t.ex. hårtvätt, och förr skulle man ju inte gå ut i vinterkyla med vått hår, det var inte bra för hälsan sas det, undrar hur det är idag, när så många duschar varje morgon i stort sett. Funderingar, funderingar om mänskligheten.
Idag har jag dessutom en stor önskan och det är att jag hade mycket, mycket pengar, så dessa stackars människor från Kamerun kunde få dem, så de kunde resa hem och uppfylla den dröm de kom hit för. För ni som undrar, så se repriser av ”Uppdrag Granskning” om det ”jobbtrafficking” … fruktansvärt hur man kan behandla människor. Man kanske skulle starta en insamling på Facebook, har ju sett att det brukar få ordentligt genomslagskraft …. hmmm
Dagens peppningscitat får bli: ”Det bästa stället för att hitta en hjälpande hand är i slutet på din egen arm.” ~ Okänd