424305_10151081003959125_1950842531_nGod morgon! Då har man gjort en massa annat innan vi kommit så här långt som att i lugn och ro önska en god morgon. För flera timmar sedan var liten Siri och jag ute och traskade en morgonrunda och efter det blev det … kaffestund för matte och matstund för liten Siri. Eländesnyheterna hade inte en enda solskenshistoria, så vi får hoppas på trevligare nyheter under dagen. Tja … liten Siri verkade ganska nöjd med sina nyheter av hennes beteende att döma, så sa hon ”matte det här var lite nytt, fanns inte här igår, måste markera” ….
Nu är dagen ljus, molnigt och runt -5 grader är det hos oss precis nu, så nu tar vi tag i denna dag och skapar en mysig dag för fulla muggar ….. Man har ju redan hunnit bli lite irriterad på vissa grupper på Internet, så det ska vi lugna ner oss med att tänka på Buddhas visa ord.
Dagens peppningscitat får bli: ”Att hålla fast vid ilska är som att hålla fast vid glödande kol med avsikt att slänga den på någon annan; det är du som blir bränd.” ~ Buddha