Då är det alla mammors dag och mina tankar går till min underbara mamma och de som vandrat vidare i släktled efter släktled, och finns kvar som underbara minnen i hjärnkontoret. 
Livet har ju fortsatt och även om man fortfarande är en ung flicka inombords, så lyser ju fodralet av livserfarenhet och ålder idag, men en mamma är man och idag ska det bli dags att träffa det första barnbarnsbarnet.  Det ska bli spännande och underbart att se detta mirakel, som visar att livet inte står still, även om man ibland tror det.
Själv har jag varit och är i ett tillstånd av förvirring. Skulle vilja citera Arja S med; ”vem är du och vem är jag, levande charader” men även Povel med ”var kommer alla gamla kärringar ifrån”. Sedan allt däremellan, är det verkligen ”livet som pågår”. Får man verkligen bli trött på det ibland och sälla sig till släktens alla tidigare mammor. Bli en liten stjärna i minnenas korridorer och ses på med glädje från släktleden. Ja, ja den tiden kommer också så småningom om och till dess för man försöka sig på att njuta av nuet, även om det är svårt när man känner sig energilös och bara lever upp vissa dagar under året och försöker desperat samla på sig positiv energi. Idag hoppas jag det blir en sådan dag.
Tack för att ni orkade läsa ända hit.
4yearca
Citat av Albert Einstein på dagens väg:
Det vackraste vi kan uppleva är det svårförklarade.
Att erkänna universums mysterium är vägen för all sann vetenskap.