Min sons död var självförvållat enligt obduktionsprotokollet  Den bristfälliga vården har tagit ännu ett liv i min bekantskapskrets, så vad kan vi göra så att inte andra drabbas av detta elände när de har stora hjälpbehov. De måste få vård och inte förvaring.
Ingen kan göra allting men alla kan göra något …..
Hej!
Nu har det gått lite tid och jag måste uttrycka min uppfattning om er bristfälliga behandling av min son.
Det var ju bra att ni Lex Maria anmälde er själva, men ni är väldigt tama i er anmälan och som jag ser det skuldbelägger ni min son. Ni har brustit i Vård och Omsorg av en ung man som sökte er hjälp för att han inte mådde bra och var självmordsbenägen. Han var såvitt jag kan bedöma då jag läst journalerna väldigt öppen och ärlig med sina försök att avsluta sitt liv. 
Visst brast ni då ni med er erfarenhet inte såg längre än näsan räckte. Ni hade honom i flera veckor och visst mådde han bättre då ni skrev ut honom från vården. Fast med full tillgång att självmedicinera sina mediciner. Ingen som helst kontroll och hjälp av honom. Inga inhämtade journaler från andra sjukhus psykiatriska kliniker, där han sytt sår i handleder m.m.
Ni skrev om alkoholproblem i er Lex Maria anmälan men i obduktionsprotokollet så var det medicinerna som han tog och inte etanolen som enbart var 0,53 i blodet. Och detta hade inte uppmärksammats i journalerna om det var ett problem.
Han tog av era förskrivna mediciner då han INTE fick hjälp den sista 1,5 veckan han levde och då han tre (3) ggr sökte er hjälp. En (1) gång på egen hand och  två (2) gånger inkom med ambulans tillkallad av andra personer, för att han hade kramper och spasmer. Ni startade ingen utredning när hans sökte ni gav honom en tid måndagen den 23/4 – dagen efter han dog. Ni skrev i journalerna att han spasmer ”lugnade ner sig” på akuten och skickade hem honom med orden att det var NOG BIVERKNING AV MEDICIN. Han skulle fortsätta med medicinen och ni lade inte in honom – ni satte inte ut medicinen utan ni skicka hem honom till ett VANDRARHEM. Det var vittnen till hans spasmer och kramper – som ni borde ha haft honom under uppsikt i alla fall några dagar, – dessa vittnen var de som kallade på ambulans båda gångerna. 
Ni har brustit å det grövsta i Vård och Omsorg av en 39-årig man som sökte er hjälp desperat, för att inte ta sitt liv. Ni är orsak till att han lyckades och ni är orsak till att hans 15-åriga dotter står utan sin far. (Johan förlorade sin far vid 3 års ålder, så detta var ingenting han önskade sitt eget barn.
Jag kommer att gå vidare i detta och anmäla till  IVO