Svenerik har varit inlagd på sjukhus, efter en krafitg förkylning med hög feber, blev han mycket, mycket förvirrad. Det visade sig att han har hjärtkammarflimmer, så nu har ytterligare en medicin tillkommit – Waran – som vi håller på och ställer in. Vi kör till sjukhuset varje måndag till provtagning för att hitta rätt ”dos”.
Svenerik är fruktansvärt trött och har sovit upp till 16 timmar per dygn. Jag kan inte begripa om han har tråkigt, är deprimerad eller helt enkelt är trött. Vi har fått tid hos hans husläkare i slutet av mars och då ska det underökas mera på ”lilla gubben”. Han hade lite förhöjda sköldkörtelvärden, som kan vara en förklaring till det otrliga sömnen.
Fltta ska vi göra den 30 april, så det blir får vi hoppas positivit efter all turbulens som det varit sedan i december, när vi förlkorade vår rätt att bo där vi gör just nu. Det har varit mycket oroligt.
Allting är på väg till det bättre, så livet visar en positiv och ljus sida, för att inte tala om att vi nu är inne i den första ”vårmånaden”. Man får vara glad.