imagesCA3LK2ZMGodmorgon! Det är den sista lördagen 2012 och vi har f.n. nollgradigt och vått snöfall med regn i, så snart får väl lilla ”Hubbe” ut och röra på sig om vädergummorna har rätt. Under 2013 ska en liten ”Hubbe” bytas mot en nyare sort för med alla småfel han har, så behöver han nog gå över gränsen. Han har tjänat mig väl, men varit utan fläkt (felsökningen hittade inte felet) men sommartid har i alla fall AC fungerat, så det har gått ganska bra. Nu brummar han kraftigt, för lite rör sitter inte fast som de ska, det finns liksom ingenting att fästa dem i, fick vi besked om. Ja, ja till våren får han vila med andra ”gamlingar” på den stora uppsamlingsplatsen som finns för små bilar.
Liten Siri och jag har inte varit ute i snögloppet än, hon sa att hon ville ha sovmorgon, och glad är jag för jag har inte hittat mina broddar och eftersom man är en gammal teskedsgumma med fibro, så känns det inte som en höjdare att gå ut och halka runt. Har i och för sig aldrig brutit något under mitt liv, med man vet ju inte vad som hänt inombords med allt det ”vita ranglet” genom åren och bryta något är ingenting som känns om en höjdpunkt i livet.
Nu ska vi se till att få en lugn och avstressande dag och se hur vi kan planera för nyårssmällandet för vår lilla Siri lider och gömmer sig då det sätter igång och utanför våra stora fönster finns det en skolgård, som ”vimlar” av smällande människor, då det är dags (förresten långt innan det är dags också). Vi ska införskaffa påfyllnad till vår D.A.P. och sätta i eluttaget, så det sprids lugna feromoner till henne. Funkar så där, men bättre än ingenting, fast genom goda råd, så har vi fått tag i en olja som heter ”Nard”, som med en eller par droppar på liggstället lugnar liten Siri ganska så bra, så vi är rustade för nyårsafton. Hur den lilla katten Greysie kommer att reagera får vi se, men om vi är lugna, så kanske hon förstår att det inte är något att vara rädd för.
Citat för oss idag: ”Problemet är inte att det finns problem. Problemet är att förvänta sig annat och tro att det är ett problem att ha problem.” ~ Theodore Rubin