imagesCACZ9QCJGodmorgon! Idag är det en vanlig söndag, men starten av den blev lite både halkig och skakig. Fy sjutton så illa det är på mindre vägar för att inte tala om trottoarer, och även vår hyresvärd, som inte verkar bry sig om hans hyresgäster kan gå från porten och ut, för att inte tala om vägen till soplådorna, som innehåller en liten trapp på tre steg som idag är bulliga av is. Skärpning!!! Ingen sand, inget salt, inget skottat …. under all kritik. Vi får hoppas att lasaretten har full beredskap för brutna ben och armar, för idag kommer det att behövas, det är jag övertygad om.
Liten Siri ville inte gå på något isigt, hellre snö, sa hon – än is, så vi fick lotsa oss på trottarer där det var snöfritt och lite små andra isfria guldkorn vi trots allt hittade på vår morgonprommis. Idag ska vi göra ett försök och ta oss ut lite längre i staden för lite behövande inköp, annars blir det lugnt hos oss. Sedan har jag en liten kliande irritation för trådar på FB av folk som väljer att inte förstå eller ska man kalla att de enbart har ett ”tunnelseende” och inte ser ”skogen för alla träd”.
Citat: ”Varje händelse har en anledning. Alla motgångar lär oss något. Ångra aldrig ditt förflutna. Acceptera det som den lärare den är. ”~ R. Sharma